Pages

To email του αύριο ήρθε!


Περιμένοντας το κύμα...

Google Wave is an online tool for real-time communication and collaboration. A wave can be both a conversation
and a document where people can discuss and work together using richly formatted text, photos, videos, maps, and more.



Ήξερες πως το email είναι ανακάλυψη 40 ετών;!
Η Google παρουσιάζει το Google Wave και θα μας κουφάνει, λέει.Θα δούμε.Μέχρι τότε μπορείς να ζητήσεις πρόσκληση για να το δοκιμάσεις ή απλά να δεις τα βίντεα από κάτω.Αν έχεις αΰπνία, δες το πρώτο...








Οι ειδικοί είπαν: "...Όπως σας είχαμε γράψει και παλιότερα το Webz φέτος πήγε Silicon Valley και είναι το μοναδικό blog που σας φέρνει πληροφόρηση από τα “μέσα”. Σε μια σειρά άρθρων που θα ακολουθήσουν θα σας περιγράψουμε μερικές από τις πιο καυτές τεχνολογίες που πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον. Μια από τις πιο πολύ αναμενόμενες δεν είναι άλλη από το Google Wave.

Ride the Wave

Αν δεν ξέρετε τι είναι το Google Wave χονδρικά θα λέγαμε ότι είναι ένας συνδυασμός IM, Email, Wiki, Social Media και όλα αυτά Real Time. Το Google Wave όμως δεν είναι απλά μια νέα υπηρεσία του Google αλλά προδιαγραφή ενός πρωτοκόλλου, στην πραγματικότητα το Wave κάθεται πάνω από το πολύ γνωστό πρωτόκολλο XMMP. Η Google διαθέτει προς download μια εκδοχή του Wave Server συνεπώς καθένας μπορεί να τρέχει την δικιά του υπηρεσία η οποία θα μπορεί να μιλάει με άλλους Wave Providers και φυσικά θα αναπτυχθούν και πολλά νέοι clients..."

admin

OM NOM NOM NOM

No comments: