Pages

The royal penis is clean, your highness

Παρακαλώ, Τον πετάτε έξω κύριε;

Ρε κάτι μέρες...
Μερικές μέρες ξεκινούν καλά και κάποιες είναι γεμάτες κακοτυχία.Τέτοια ήταν και η σημερινή.
Ξύπνησε κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο και τεντώθηκε νωχελικά στέλνωντας το γαλάζιο αίμα του να φτάσει σε όλα τα άκρα του.
Σηκώθηκε και πήγε μέχρι το παράθυρο.Πήρε τα κυάλια του και προσπάθησε να ζουμάρει στην αγαπημένη του πισίνα, στον νοτιοανατολικό κήπο, 87 ορόφους χαμηλότερα.Με μεγάλη του έκπληξη είδε ένα τεράστιο σμήνος απο μεταναστευτικά πουλιά να κολυμπούν αδιάφορα καλύπτωντας και τα 680 τμ της.Φτου, είπε και πάτησε ένα απο τα 88 κουμπιά που τον συνδέουν με ηλεκτρονικό τρόπο με τους υπεύθυνους του γκαράζ του.
- Μάλιστα κύριε; Ποιο θα θέλατε για το πρωϊ ;
- Την πράσινη μάστανγκ, είπε και άκουσε την ίδια στιγμή μια υπαλληλική ανυσυχία στην άλλη άκρη της ηλεκτρονικής γραμμής.
-Ξέρετε...δυστυχώς η πράσινη μάστανγκ είναι ακόμη στο σκάφος σας στον Ειρηνικό.Ο πιλότος του C-130 είναι άρρωστος και ο αντικαταστάτης του μεταφέρει τους 58 ελέφαντες για το απογευματινό σας πάρτυ.
Δεύτερο "Φτου!" ακούστηκε μέσα στην ίδια μέρα.Δεν θα άφηνε όμως τίποτα να του χαλάσει την ωραία διάθεση.Και αν δεν την είχε καλή, ήξερε πως να την φτιάξει.

Χτύπησε μια φορά τις παλάμες του και μια νεαρή, αγαλματοπίσινη υπηρέτρια μπήκε με χαμηλωμένο το βλέμα περιμένοντας οδηγίες....

- Θα κάνω βασιλικό πεοκαθαρισμό, της είπε...
Δεν πήρε απάντηση.Δεν χρειάστηκε.Είδε ένα τρέμουλο να σχηματίζεται στα σαρκώδη χείλια της μικρής υπηρέτριας και αμέσως κατάλαβε...Θα αναγκαζόταν να πλύνει το πουλί του μόνος του...Ένα τρίτο "φτου" ακούστηκε...



Η αντιγραφή επιτρέπεται αλλά μόνο με αναφορά στην πηγή.

admin

OM NOM NOM NOM